Over Mij / Vitaefit

Hey, leuk dat je er bent!

Ik, Nathanja Norder ben de eigenaresse van VitaeFit. Ik zou mijzelf omschrijven als enthousiast, gedreven en een tikkeltje perfectionistisch. Dit kan zowel in mijn voordeel maar ook wel eens in mijn nadeel werken maarja iedereen heeft zo zijn gebreken. Ik vind het belangrijk om de beste versie van jezelf te zijn waar jij je gelukkig door voelt.

Van jongs af aan ben ik al een sportfanaat van turnen tot voetbal, steppen, hardlopen of groepslessen, het kan mij niet gek genoeg. Vandaar ook de keuze om het CIOS (Sport, Bewegen, Gezondheid) na mijn middelbare school te gaan volgen met als doel om jou te begeleiden met beweging/ sport en voeding. Om meer over voeding te leren, ben ik begonnen met de studie Voeding en Diëtetiek. Helaas ben ik hiermee gestopt, maar ik heb mijn passie niet opgegeven en ben daarom door gaan studeren voor gewichtsconsulent. En heb dit later nog uitgebreid met een opleiding als Fitnesstrainer. Ik ben werkzaam als groepsinstructrice bij een sportschool in Franeker en verzorg personal trainingen, small group trainingen in Leek en Leeuwarden voor Fit met Ingrid.

Genoeg over mij verteld! Wat is jouw doel?

Ik wil jou graag helpen om je persoonlijke doel te behalen. Vitaefit biedt persoonlijke voedingsbegeleiding, personal, duo en small group trainingen dit kan zowel real life of online.

Nathanja Norder

“Ga jij de eerste stap zetten om aan de beste versie van jezelf te werken?”

Diploma’s

Tijdens mijn CIOS en Fitness opleiding heb ik al veel ervaring opgedaan in training geven aan verschillende doelgroepen. Ik heb stagegelopen bij verschillende sportscholen waar ik personal en groepstraining heb gegeven. In Mei 2019 ben ik gestart met het geven van de bootcamp lessen en als bodysupport coach/ gewichtsconsulent. Inmiddels geef ik bodypump lessen. Sinds Maart 2020 bestaat VitaeFit.

CIOS Sport, bewegen en gezondheid
BGN-gewichtsconsulten
Fitnesstrainer A

Gewichtsconsulent

BGN Gewichtsconsulenten

Sportcoach

Fitnesstrainer A

CIOS Sport, bewegen en gezondheid

Challenge

Een combinatie van voeding en beweging